Vestfyns Tømrerforretning A/S

Om os

Vestfyns Tømrerforretning A/S blev grundlagt i 1990 af tømrermester Bjarne Dideriksen og en kompagnon, der overtog tømrermester Hans Larsen forretning, som var startet tilbage i ’58. I foråret 1993 blev forretningen opdelt, og Bjarne Dideriksen overtog hele afdelingen for snedker- og tømrerarbejde.

I takt med firmaets og tidens udvikling i de 30 år forretningen har eksisteret, er tømrer- og snedkerafdelingen blevet udvidet med en glarmesterafdeling samt en gulvafdeling med ekspertise i al gulvbelægning i træ, vinyl og epoxy mv. I dag tilbyder Vestfyns Tømrerforretning A/S totalentrepriser og alt slags arbejde indenfor områderne tømrer, snedker, glarmester, gulve, værkstedsproduktion m.v.

Vores kunder er både private, erhvervskunder og offentlige instanser. Vi arbejder primært på Vestfyn, i Odense- og trekantsområdet, men har også opgaver hos kunder i resten af landet.

Virksomheden har henover årene udviklet sig til en robust og velrenommeret tømrerforretning med godt 40 ansatte fordelt på administration (byggeledere og kontor), svende, arbejdsmænd og lærlinge. Vestfyns Tømrerforretning A/S er kendt for at være en god arbejdsplads, og mange af de ansatte, der i dag arbejder som svende eller byggeledere i tømrerforretningen, er startet som lærlinge. Et godt eksempel på det er Bo Reimer, der startede som fejedreng inden han gik i lære som tømrer. I dag er han medejer af Vestfyns Tømrerforretning A/S.

VI HAR ET GODT OMDØMME,
OG ER

Ansvarsfulde

VI ER PASSIONEREDE,
OG ER

Kompetente

VI TAGER DET ALVORLIGT,
OG ER

Kvalitetsbevidste

Hvis du ikke fandt hvad du ledte efter

Klik på knappen & kontakt os

NOGLE AF VORES VÆRDIER

Vores Direktører

Overordnet ledes Vestfyns Tømrerforretning A/S af en bestyrelse, der fastsætter de generelle retningslinjer for virksomhedens langsigtede mål og udvikling. Vestfyns Tømrerforretning A/S direktion varetager den daglige ledelse ud fra de rammer, som bestyrelsen har vedtaget og består af nedenstående 2 direktører.

Bo Reimer
Bo Reimer
Bo Reimer er startet som fejedreng og senere tømrerlærling i Vestfyns Tømrerforretning A/S og kender derved forretningen helt fra bunden. Bo har altid haft en virksomheds entrepreneur gemt i maven og det var helt naturligt, at Bo skulle være en del af beslutningstagerne i virksomheden. Derfor blev Bo medejer af Vestfyns Tømrerforretning A/S i 2017, hvor han blev kompagnon til stifteren af virksomheden, Bjarne Dideriksen.
Jacob Boe Madsen
Jacob Boe Madsen
Jacob Boe Madsen har siden starten af 2022 været medejer af Vestfyns Tømrerforretning A/S. Han er dog godt bekendt med virksomheden, da han i 2017 blev medlem af virksomhedens bestyrelse, ligesom han og Bo Reimer er mange årige venner. Jacob er uddannet agrarøkonom og vant til byggebranchen, da han tidligere har gjort karrierer inden for salg af landbrugsudstyr.

Gå Til Kontakt

Kontakt Os

Det kan vi også

Læs mere her