Nybyggeri, tilbygning eller ombygning?

Nyt hus

Det er en helt speciel følelse at flytte ind i et nyt hus. Derfor er det også vigtigt, at kvaliteten er i top. Hos Vestfyns Tømrerforretning tager vi højde for dine individuelle husdrømme, og vi rådgiver gerne omkring alle aspekter af byggeprojektet fra start til slut.

Vi tilbyder både nybyggeri af arkitekttegnede huse og typehuse. Hos os er der plads til alle dine boligdrømme kombineret med den ønskede boligstil.

Vi giver altid professionel vejledning, og går ikke på kompromis med kvaliteten af byggeriet. Vi deler gerne ud af vores erfaringer, hvis du har behov for inspiration til dit byggeri.

Vi mener, at det skal være muligt at bygge et nyt hus til en overkommelig pris, og i nogle tilfælde kan det rent prismæssigt betale sig at overveje nybyggeri i stedet for renovering af ældre bolig.

Vestfyns Tømrerforretning påtager sig gerne rollen som hovedentreprenør, hvor vi står for fagentreprenørerne, økonomien og byggeriet, og du som bygherre selv står for godkendelser og projektmaterialet. Men vi vil også gerne være totalentreprenør, hvor vi sørger for projektering og udførelsen af byggeriet, så er der mindre arbejde for dig som bygherre.

Dine boligdrømme starter hos Vestfyns Tømrerforretning, og vi kan hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed.

Tilbygning

Drømmer du om flere kvadratmeter? Så er en tilbygning måske løsningen for dig. En tilbygning kan være mange forskellige ting – fra en forlængelse af huset til en omfattende udvidelse eller en 1. sals tilbygning.

Tilbygningen kan være svær at tilpasse det eksisterende hus, når der skal tages hensyn til huset stil, udseende og evt. lokalplaner. Når man vælger at lave en tilbygning skal man ikke bare tænke på den indvendige indretning, men også på form, materialevalg og det endelige resultat som helhed. Derfor er det en god idé, at tage kontakt til en rådgiver inden byggeriet igangsættes. For hvor skal man starte? Hvem kan udarbejde tegninger, indhente byggetilladelse, hvad koster det og hvem skal stå for tilbygningen?

Vestfyns Tømrerforretning hjælper dig gerne med at få afklaring på disse spørgsmål. Vi har mange års erfaring med planlægning, projektering og udførsel af større byggeprojekter. På den måde får du samlet alle byggeprocessens faser hos et og samme firma.

Vi kan stå for rådgivning fra start til slut evt. i samarbejde med arkitekt eller anden byggesagkyndig.

Ombygning

En omfattende ombygning/renovering af din bolig kan være nødvendig, hvis dele af huset er slidt og f.eks. trænger til nyt tag, døre, vinduer eller facade. Måske har du brug for flere værelser, et større køkken, et ekstra badeværelse eller ovenlysvinduer til at give rummene mere lys.

En større ombygning/renovering kan ændre husets karakter, og man bør nøje overveje, hvilke materialer der passer godt til huset. Husk at tænke alle husets rum ind i planerne. Ellers kan man risikere at ende op med en ny og gammel del der ikke hænger sammen som en helhed.

En arkitekt eller anden byggesagkyndig kan være en god investering, idet denne vil kunne bidrage med inspiration og løsningsforslag, som man måske ikke selv havde tænkt på. Det kan også være, at man må inddrage en ingeniør, såfremt der ændres på husets bærende konstruktioner.

Du skal også overveje, hvem der skal stå for renoveringen? Det kan være et stort arbejde at styre en større renovering, så du kan med fordel vælge Vestfyns Tømrerforretning som hovedentreprenør til din ombygning. Vi har stor erfaring med at styre byggeriet fra start til slut, og koordinerer arbejdet med murer, elektriker, maler eller smed m.v.

Udearealer

Facade og gavl

Hvis du drømmer om en ny facade eller gavl på dit hus, så er der et utal af muligheder. Træbeklædning af hele eller dele af huset giver et moderne look og er flot at se på. Facadebeklædning fås i mange træsorter og er man mere til det vedligeholdelsesfrie, så kan man vælge fibercementplader, der også fås i forskellige farver.

Nyt skur eller carport

Mangler du et redskabsskur til dine havemøbler eller grillen, så hjælper vi dig gerne med at bygge det.

Mulighederne er mange, det kan være et fritstående skur med dør eller lille port. Skuret kan også bygges i forbindelse med en carport, så bilen kan holde i tørvejr. Måske har du allerede en carport, men vil gerne have forlænget den eller bygget et skur til, så kan dette også lade sig gøre.

Et skur eller en carport kan laves på mange forskellige måder og med mange forskellige materialer. Skal det være træ eller i et vedligeholdelsesfrit materiale som komposit, fibercement eller galvaniseret stål? Vi hjælper dig gerne med at gennemgå de forskellige materialer og muligheder, og står klar med rådgivning til, hvad den bedste løsning for dig kan være.

Overdækning

Få glæde af din have året rundt med en overdækning til terrassen eller en udestue/vinterhave. Vi laver alle former for overdækninger i alverdens design, former og forskellige materialer. Har du selv købt en overdækning, men er løbet ind i udfordringer med at få den opsat, hjælper vi også gerne med det.

Terrasse

Du kan vælge mellem mange forskellige typer af træsorter til at lave din træterrasse. Træ er et behageligt materiale, det er både let at gå på og at arbejde med, og giver et flot udtryk til huset. Kontakt Vestfyns Tømrerforretning og få et tilbud på en ny træterrasse, uanset om den skal laves i trykimprægneret træ, hårdt træ eller komposit.

Har du brug for sol- eller vindafskærmning laver vi gerne en glasvæg eller et hegn til din terrasse. En løsning kunne også være et levende hegn i form af et flot espalier.

Hegn

Drømmer du om at indrette nye uderum i haven, eller har behov for læ eller privatliv omkring huset, kan et hegn være løsningen. Vestfyns Tømrerforretning er leveringsdygtige i mange flotte havehegn og havelåger både i træ, metal, plast eller komposit. Kun fantasien sætter grænser.

Få et tilbud allerede i dag!

klik her

Er du igang med at købe nyt hus, har vi også en tømrer med speciale indenfor tag, som I kan købe nogle timer, og tage med ud for at besigtige boligen inden I køber. Der kan være gode penge at spare, og I kan sove trygt om natten.