Lad os hjælpe dig med dit gulv?

Gulve

Vestfyns Tømrerforretning gør det nemmere for dig at vælge det rigtige gulv til din bolig. Valg af gulv afhænger, ud over smag, også af hvilke funktioner rummet har. Er der stort slid på gulvet? Er det et gennemgangsrum? Skal det være nemt at rengøre og vedligeholde?

Når man skal vælge gulv, bør man udover materialeønsker og farvevalg, overveje hvilken gulvopbygning der er plads til? Kræver gulvbelægningen et særligt underlag?

Skal der være/er der gulvvarme i rummet? Har du særlige krav til akustik eller skridsikkerhed?

 

Trægulv

Et trægulv er flere ting. Et parketgulv består af smalle stave ved siden af hinanden, mens et plankegulv består af 1 stav, som går igennem hele brættes længde. Et parketgulv vil have et større farvespil pga. de mange stave, hvorimod et plankegulv vil være mere ensartet.

Trægulve er robuste, naturlige og giver en behagelig overflade. Og de findes i mange træsorter og farver. Gulvet kan være lakeret eller olieret, hvidpigmenteret eller mørk. Gulvet kan også lægges som skibsgulv med brede fuger mellem gulvbrædderne. Et lakeret trægulv er lettest at holde og skal ikke efterbehandles, men kun vaskes i produkter, der er beregnet til lakerede gulve. Et olieret trægulv skal behandles jævnligt, hvor ofte det er, afhænger af slid og om det er i et rum, der er meget tørt.

Laminatgulv

Et laminatgulv består af flere lag af materialer, der er smeltet sammen gennem en lamineringsproces. Laminatgulve er et slidstærk alternativ til trægulve, det kan fås i mange farver, mønstre og sammensætninger. Gulvet er ikke ret tykt, og er særdeles velegnet til at lægge oven på et gammelt gulv.

Vinylgulv

Et vinylgulv er fremstillet af et syntetisk materiale, der er slidstærkt og nemt at rengøre. Vinylgulve er 100% vandtætte og passer godt til køkkenet. Gulvet er behageligt at gå på og transporterer varme, så det passer godt til gulvvarme. Vinylgulvet findes i mange forskellige farve, og moderne vinylgulv fås i planker eller fliser, som let kan skiftes ud.

Linoleumsgulv

Linoleum er et kemisk-teknisk materiale, som fremstilles af naturmaterialer. Gulvet har en slidstærk overflade, er let at vedligeholde og perfekt til f.eks. køkkenet. Linoleum fås i stort set alle farver og designs. Linoleum kan også fås i fliser, så du kan mikse flere farver og skabe nogle flotte mønstre i dit hjem.

Epoxygulv

Epoxy er et ekstra stærkt materiale, og giver meget slidstærke og kraftige gulve, som også er lette at vedligeholde. Epoxygulve bliver ofte lagt i kældre og garager, men kan også bruges i køkken, bryggers og på badeværelset.

Epoxygulve eller Newyorkergulv, som det også kaldes, giver et råt og lidt industrielt look. Epoxy fremstilles i mange forskellige farver, og selvfølgelig også i klar form.

Polyurethangulv

Hvis du vil have et blankt, fugefrit, slidstærkt og farvet gulv, så kan du vælge gulve lavet af polyurethan. Gulvet har en fleksibel og blød belægning uden samlinger, og det har en lyddæmpende effekt.

Gulvpleje

Uanset om din bolig har træ-, epoxy- eller vinylgulve, så har gulvene brug for pleje og vedligeholdelse.

Vestfyns Tømrerforretning har værktøjerne til at afslibe dine gulve, og bagefter sørger vi for den rette behandling, uanset om det er lakering, olie eller ludbehandling. Vi er også leveringsdygtige i pleje- og vaskemidler til dine andre gulve.

Få et tilbud allerede i dag!

klik her

Er du igang med at købe nyt hus, har vi også en tømrer med speciale indenfor tag, som I kan købe nogle timer, og tage med ud for at besigtige boligen inden I køber. Der kan være gode penge at spare, og I kan sove trygt om natten..