Drømmer du om et nyt køkken?

Vi hjælper dig med dine køkkendrømme.

Uanset om det gamle køkken ser lidt slidt ud, eller du har brug for mere plads, så står vi til rådighed med professionel rådgivning og køkkenmontører.

Der er mange muligheder for indretning af køkken: skal det være køkkenalrum, minimalistisk eller et samtalekøkken med kogeø? Hvilke materialer foretrækker du: træ, rustfrit stål, glas, laminat eller højglans? Der er mange beslutninger at træffe inden man vælger køkken. Hos Vestfyns Tømrerforretning samarbejder vi med flere forskellige leverandører af køkkener, så uanset hvilken producent, du vælger, er vi klar til at montere dit køkken.

Der findes mange anerkendte køkkenproducenter på det danske marked, så uanset om du ønsker et håndlavet køkken eller vælger et køkken fra Svane, HTH, Invita eller IKEA m.fl., så hjælper vi gerne med opmåling og opsætning.

Et nyt køkken kan være en større omgang, hvis både tømrer, elektriker, VVS-mand, maler og murer skal til, men det behøver ikke være besværligt. Vestfyns Tømrerforretning står gerne for koordineringen og styringen af dit byggeri. Vi har mange års erfaring med renovering og udskiftning af køkken, så kontakt os og lad vores uddannede tømrere, gulvlæggere og glarmester hjælpe dig med at komme i mål med dit køkkenprojekt.

Få et tilbud allerede i dag!

klik her

Er du i gang med at købe hus, kan det være en god idé med en uvildig vurdering af taget.

Book en af vores dygtige tømrer med speciale i tag. Det kan i sidste ende spare dig for mange penge, og give ro i maven.