Nyd din ferie – vi klarer renoveringen af dit sommerhus

Nyd din ferie i sommerhuset, og lad os klare vedligeholdelse, tilbygning og renovering

Ejer du et sommerhus, men vil hellere slappe af, når du er i huset, frem for at reparere og vedligeholde? Så er der også råd for det.

Hos Vestfyns Tømrerforretning hjælper vi dig gerne med den årlige vedligeholdelse. Skal taget gennemgås for utætheder, trænger vinduerne eller dørene til at få skiftet tætningslisterne, eller skal træbeklædningen skiftes ud med et vedligeholdelsesfrit materiale, så kontakt os endelig for at godt tilbud.

Det kan også være, at du ønsker at renovere eller udvide dit sommerhus, hvis der pludseligt er for få sovepladser eller I ønsker at en ny eller større terrasse. Det kan vi også hjælpe med.

NYBYG

Sommerhuset er familiens andet hjem, og skal leve op til en moderne families krav. Derfor kan den optimale løsning nogle gange være at rive det eksisterende sommerhus ned, og i stedet opføre et helt nyt. Når det gælder ombygning, renovering eller nybygning har vi erfaring på en lang række områder, store som små. Vi tager gerne opgaven som hovedentreprenør, og samarbejde med adskillige arkitekter og byggesagkyndige, så vi kommer i mål med dit nybyggeri, til- eller ombygning.

Få et tilbud allerede i dag!

klik her

Er du i gang med at købe hus, kan det være en god idé med en uvildig vurdering af husets stand.

Book en af vores dygtige tømrer med speciale i tag. Det kan i sidste ende spare dig for mange penge, og give ro i maven.