Efterisolering er godt for klimaet – og for pengepungen!

Isolér dit hus og sænk varmeregningen.

Når du efterisolerer din bolig forbedrer du både indeklimaet, og sænker din varmeregning.

Det kan bedst betale sig at efterisolere, når du alligevel skal bygge om eller renovere. F.eks. hvis dit hus skal have nyt tag. Har du et tagrum/loft, der ikke er udnyttet er det nemt at efterisolere. Du bør øge isoleringstykkelsen på loftet til mindst 300 mm isolering.

Det er også muligt at isolere ydervæggene i dit hus. Hvis du har planlagt en renovering af facaden, så undersøg, om du bør og kan efterisolere samtidigt. Sørg for, at vægge med uopvarmede rum er velisolerede, så du undgår varmetab.

Man kan vælge at hulmursisolere eller efterisolere væggene udefra ved brug af specielle isoleringsmåtter, der monteres direkte på ydervæggen og efterfølgende pudses op.

Det er oplagt at isolere dine gulve, så du undgår, at det er fodkoldt i dit hjem. Der er forskel på valg af isolering alt efter, om det er over eller under terrændæk (den del der ligger direkte på jordoverfladen).

Der findes mange forskellige slags isoleringsmaterialer, som hver har forskellige egenskaber. Isoleringsevne, brandegenskaber og levetid er blandt de vigtigste. Et isoleringsmateriale leder varmen meget dårligt, og er ofte lavet i et meget let materiale. Det er vigtigt, at isoleringsmaterialet holdes tørt, og det skal derfor ofte beskyttes med et vindtæt lag (vindspærre). Det er desuden vigtigt, at isoleringsmaterialet placeres tæt op ad hinanden for at undgå kuldebroer.

Der er mange ting at tage stilling til, hvis du ønsker at efterisolere dit hus, men det hjælper Vestfyns Tømrerforretning dig gerne med. Vi kommer gerne hjem til dig, gennemgår din nuværende isolering, og giver gode råd om, hvor og hvordan det bedst kan betale sig at efterisolere dit hus.

Få et tilbud allerede i dag!

klik her

Er du i gang med at købe hus, kan det være en god idé med en uvildig vurdering af taget.

Book en af vores dygtige tømrer med speciale i tag. Det kan i sidste ende spare dig for mange penge, og give ro i maven.